«Укртатнафта» виставить на аукціон 5 тис. т скрапленого газу

27 березня компанiя "Укртатнафта" (Кременчуцький нафтопереробний завод, Полтавська область) виставить на продаж з аукцiонiв на майданчику Украiнської мiжбанкiвської валютної бiржi 5 000 тонн зрiдженого газу.

Про це сказано в бюлетенях торгiв, оприлюднених на сайтi бiржi.

На аукцiон будуть виставленi 1 500 тонн бутану технiчного (БТ) за стартовою цiною 8 500 гривень/тонна з умовою вiдвантаження автотранспортом, 1 500 тонн сумiшi пропану-бутану (СПБТ) за стартовою цiною 8 650 гривень/тонна з умовою вiдвантаження автотранспортом, 1 000 тонн БТ за стартовою цiною 8 300 гривень/тонна з умовою вiдвантаження залiзничним транспортом i 1 000 тонн СПБТ за стартовою цiною 8 400 гривень/тонна з умовою вiдвантаження залiзничним транспортом.

Загальна початкова вартiсть продукцiї 42,425 млн гривень.

Як повiдомляло агентство, у лютому компанiя "Укртатнафта" пiсля бiльш нiж дворiчної перерви вiдновила реалiзацiю скрапленого газу на аукцiонних торгах.

Нацiональнiй акцiонернiй компанii "Нафтогаз України" належить 43,054% "Укртатнафти", iншими акцiями володiють структури, афiлiйованi iз групою Приватбанку й бiзнесменом Олександром Ярославським.

Ukrаїнська Energетика