ВР скасувала збільшення статутного капіталу «Енергоатому» на 1,6 млрд грн

Верховна Рада України скасувала збільшення статутного капіталу ДП НАЕК "Енергоатом" на 1 млрд 614 млн грн. Про це йдеться в законі No 1165-VII "Про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2014 р.", який сьогодні опубліковано в газеті "Голос України".

Зокрема, у держбюджеті на 2014 р. скасовані видатки у сумі 1 млрд 614 млн грн на збільшення статутного капіталу державного підприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом".

Також скасовано поповнення статутного капіталу ДП "Дирекція з будівництва та управління національного проекту "Повітряний експрес" та інших інфраструктурних об'єктів Київського регіону на 35 млн грн.

Також скасовано державну підтримку будівництва вугле- та торфодобувних підприємств, технічне переоснащення зазначених підприємств; часткову компенсацію витрат за спожиту електроенергію, пов'язаних з перекиданням води у маловодні регіони, та держпідтримку очищення побутово-стічних вод м. Калуш.

Нагадаємо, народні депутати внесли зміни до держбюджету на 2014 р. 27 березня 2014 р. За відповідне рішення проголосували 228 депутатів.

РБК-Украина